Sun is shining, the weather is sweet. Make you want to move your dancing feet

2013-09-09 22:51:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I lördags möttes vi upp för en brunch, för att sedan åka ut till havet och andas sommarlovsluft.
Det var den lyckligaste lördagen på väldigt länge. 

 
 
 








 
När dagen gick mot sitt slut hade allt varit så himla fint att det var helt omöjligt att åka hem, så jag struntade i det. Istället gick jag ut på Andra lång med mina allra killigaste komipsar och skaffade tatueringar. Inte riktiga då alltså, det hade ju varit lite knasigt.
 
 

 
Sen dansade vi gatorna fram tills vi kom till Jazzhuset. Där var det nostalgikväll, trollkarl och fiskedamm.
Vi dansade en tusentals steg till sånger vi har hört en miljon gånger. Det var bäst.

 

På söndagen var det någon som fick för sig att sushitillverkning var världens bästa idé. Det var det.
HÄR kan man se en film som jag gjorde. Det tog jättelång tid och vi höll på att gå sönder av hunger.

 
 
 

Sen blev det visst måndag och föreläsningar och sånt. På kvällen mötte jag upp Erika på centralen och checkade in henne på hennes hotell, eftersom hon var i Göteborg på ett hemligt uppdrag (!!!!!!!!!!!!)
Vi åkte hem till mig för att mysa lite. Vi hade inte setts på flera år.
 
 
 

Hej Patologen och höstbaciller

2013-09-06 16:47:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


I måndags sa jag för första gången hej till Patologen på Sahlgrenska, där jag läser ganska många timmar denna termin. Och jösses, Patologen levererar! (och inte bara kaffe och bullar första dagen). Jag tycker verkligen om att läsa det jag läser nu, trots att det just idag blev lite väl många enzymer för att min hjärna liksom skall kunna skilja på vad som faktiskt är vad.

I måndags började jag inte bara läsa en ny kurs, utan nollningen fortsatte också.
Denna gång var det musikquiz och varmkorv på tapeten.

 
Sen var alla tävlingar avgjorda och vi styrde stegen mot Järntorget och Pusterviks pingisklubb. Lagom i kön konstaterade jag att jag hade gått hemifrån utan legitimation. Typiskt, så satans typiskt. Men det gick i alla fall.
 

 

Efter någon timme kom jag och Susanna fram till att vi faktiskt skulle upp till skolan dagen efter, så vi åkte hem till mig och sov.

På tisdagen skulle Amanda komma förbi mig när jag slutat skolan, eftersom hon var påväg längre ner i landet. En tur på stan blev istället pannkaksfest hemma hos mig eftersom jag hade vaknat samma morgon med misstänksamt tungt huvud och lite väl snorig näsa.



 

Amanda åkte sedan vidare och jag somnade trots att klockan inte ens var i närheten av kväll.

De två senaste dagarna, med undantag för ett par timmar i skolan, så har jag bosatt mig i sängen och soffan, blundat för sensommaren utanför fönstret och svurit åt det envisa virus som lever rövare i min kropp.
Förutom regn så måste nog höstförkylningar vara det sämsta med årstiden.
 
Ikväll är mina kompisar på cocktail, det är inte jag. Men i morgon skall jag möta upp dem för brunch och mys vid havet. Då tänker jag vara friskast i världen.

 
 
 
 

Citronkremlor, vargar och regnrusk på höstens första dag

2013-09-01 22:34:28 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har det varit så himla regnruskigt ute, så himla höstigt. På förmiddagen tog jag vagnen bort från stan för att andas skogslukt tillsammans med Johan och Mikis. Vi plockade svamp, all svamp som Johan sa åt mig att plocka, för han är rätt bra på det där. Vi hittade en lila svamp också, och en rådjursskalle. Och så hittade vi en snigel, fast vi låtsades att det var en varg. Med chilinötter som färdkost gick vi i flera timmar, tills vi kom lite vilse med hittade tillbaka igen. Så himla fin söndag, och så himla blöt.

 
 

Australiensare i kungvagnar och Brunnsparksfrieri

2013-09-01 22:15:22 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nollningen fortsätter sakta men säkert och i veckan så var det dags för mig och Elin att hänga med våra tappra vikingar ut på stan för att göra en massa tokigheter. Vi letade efter Glenn, körde australiensare i kundvagnar på Coop Avenyn, friade i Brunnsparken och en massa annat bus.




I fredags hade jag en dugga i anatomi, och när den var skriven firade med att gå på INTROPUB.
Kvällen började när det knappt hade hunnit bli kväll ännu, hemma hos Johan med det magiska fönstret tillsammas med de finaste vännerna i hela världen.

 

I lördags bjöd jag och Elin hem våra vikingar hem till mig för att bjuda på tacos och skriva spex.